torstai 30. joulukuuta 2021

Tulevaisuuden Kainuu

Kainuuta on odottamassa hyvä tulevaisuus. Merkittävät investoinnit teollisuuteen, teknologian kasvu ja Suomen paras varhaiskasvatus tuovat meille vakaata elämistä. Vielä on paljon tehtävää ja työt eivät lopu kesken mutta on hyvä tiedostaa, että emme ole kurjuuden nälkämaa vaan haluttu asuinseutu, joka kilpailee suurten kaupunkien asukkaista normaalin ja rauhallisemman elämäntavan puolesta.

Investoinnit teollisuuteen tuovat meille asukkaita, koulutustarjontaa, teknologiaa ja vakautta, jota maakunta kovasti tarvitsee. Teollisuusalueet toimivat myös koelaustoina erilaisille tutkimuksille ja tekniselle osaamiselle, mikä tuo lisäarvoa robotiikkaan, tekoälyyn, korkeakoulutukseen ja ennen kaikkea tulevaisuuden vaatimuksiin.

Kainuun tulee panostaa raaka-aineiden viennin sijasta jatkojalostamiseen ja tuotteistamiseen, mikä tekisi meistä kovasti halutun yhteistyökumppanin valtakunnallisesti, että maailmanlaajuisesti. Kainuulla on mahdollisuus ponnistaa ja mahdollisuus olla itseään suurempi.
 
Kainuu on paras paikka perustaa perhe ja elää hyvää turvallista perustarpeista elämää ja parantaa sitä askel kerrallaan tuleville jälkipolville.

Toivotan Kainuulaisille hyvää ja rauhallista uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tekstisuositukset

Taloutta ja turvallisuutta 24.8.2023

Vasemmistoliiton Li Anderson ja Vihreiden Sofia Virta ovat ruotineet hallitusohjelmaa ja hallitust a mutta heidän ratkaisunsa jäävät kysymys...