keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Ilmastokiima ja ideologia

On häkellyttävää miten vähän nykyiset päättäjät välittävät suomalaisista. Ilmastokiima on saanut järisyttävät mittasuhteet ja sen vuoksi Suomi on tuomittu kuolemaan “vihreän tieteen”, “vihreän ideologian” ja “vihreiden toimien” vuoksi. Vihreä tiede tunnustaa vain ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen, eikä hyväksy sitä asiaa , että maapallon ilmasto on muuttunut tuhansia vuosia ja siihen vaikuttavien tekijöiden summia ei voida kokonaismääräisesti laskea. Tähän kastiin kuuluu mm. Kosminen säteily, aurinkotuulen vaihtelut, aurinkomyrskyt, tulivuori aktiivisuus, valtamerien toiminta, mannerlaattojen liikkeet ja monia muita.

Tiede on kärsinyt ideologiasta eniten, vaikkakin sen pitäisi tutkia muutoksia, tapahtumia ja oppia ja kehittyä matkalla (kyllä! Tiede voi olla väärässä mutta se korjaa itseään matkalla) niin se on valjastettu rahallisesti ilmastokiiman kärjistämiseen, eikä kriittistä ajattelua suvaita. Tiede siis, jonka pitäisi palvella kaikkia tuomalla karuja faktoja esille ei täytä tehtäväänsä. Mahtaa turhauttaa tiedeyhteisön jäseniä, kun ei voi kertoa omia ajatuksia ja totuuksia julkisesti lynkkauksen, leimaamisen ja rahoituksella ohjaamisen avulla.

Vihreä ideologia tuhoaa kansallisen kulttuurin palvomalla monikulttuurisuuden ihanteita. Suomen turvapaikkajärjestelmä on tästä yksi esimerkki ja koulujärjestelmämme on jo natisemassa alaspäin. Kyllä suomalaisilla arvoilla ennen koulut pysyivät maailman kärjessä ja myimme tätä tuotetta kaikkialle maapallolla. Kyllä suomalaista kulttuuria ja arvoja myydään mutta monikulttuuristen esim. Pukeutumistyylien matkimista halveksutaan. Ihmisen historia ja kulttuurien muodostuminen perustuvat toiselta lainaamalla parhaimmat ominaisuudet ja sitä kautta kehittymällä kokonaisvaltaisesti.

 Tuulivoimaloita on pian kaikilla nyppylöillä, mäillä, harjanteilla ja siihenkö tulevaisuuden energia perustuu? Suomalaisten tulisi keskittää voimavarat ydinvoimaan ja sen tuomaan säännölliseen ja varmaan energian tuotantoon. Olemmehan uraaniomavarainen maa ja mikäli vähennämme tuontienergiaa niin tuloksena miljardit eurot pysyvät kotimaassa. Ydinvoimalaitoksemme ovat toimineet jo 44-vuotta ja mikäli rakennamme lisää saamme kylkiäisenä tämän tieteenalan tutkijoita ja työntekijöitä. Ydinvoima antaa paremman ratkaisun, kuin tuulivoima ja sen aikaa minkä ne ovat tuotannossa on maailma ehkä valmis valjastamaan fuusion energian ja sen jälkeenhän energiantuotannon osalta maailma on pelastettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tekstisuositukset

Taloutta ja turvallisuutta 24.8.2023

Vasemmistoliiton Li Anderson ja Vihreiden Sofia Virta ovat ruotineet hallitusohjelmaa ja hallitust a mutta heidän ratkaisunsa jäävät kysymys...